Waar kan je nu de Samsung Galaxy tab 10.1 kopen?

Samsung Galaxy Tab 10.1 is vanaf vandaag in Nederland te koop.

Daarnaast is zojuist nieuws naar buiten gekomen over tijdelijke opheffing van het verbod in Europa. Webwereld meldde dit. Het importverbod word opgeheffen sowieso tot 25 augustus, wanneer het vervolg van de rechtzaak is in Duitsland. Waarom de opheffing is gekomen, is niet helemaal duidelijk, maar mogelijk dat het heeft te maken met berichten dat Apple niet helemaal eerlijk bezig is in de rechtzaak, lees ook dit op webwereld.  Apple zou onjuist bewijs hebben aangeleverd.

Veel aandacht voor de Samsung Galaxy tab 10.1 vandaag

Nos.nl meldde dat er vandaag een heel veel belangstelling was voor de Samsung Galaxy tab 10.1 was. De Samsung Galaxy tab 101. werd vandaag gepresenteerd door de Mediamarkt en is te koop online bij bol.com. Een opmerkelijk quote uit het NOS artikel:

“Bij de iPad zag je vooral Apple-fans tussen de 18 en 22 jaar. Nu zie je meer de ‘normale’ mensen die het gewoon een leuk apparaat vinden”, zegt ICT-expert Krijn Schuurman.

Waar kan je de Samsung Galaxy Tab 10.1 nu kopen?

Gelukkig hoeven we ons niet meer zo druk te maken dat buitelanders ‘onze’ Samsung Galaxy tabs komen ‘stelen’ in ons land, door de opheffing zoals hierboven genoemd. Maar dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk gaat worden om een Samsung Galaxy tab te machtigen. Voorlopig is hij bij de Mediamarkt fysiek in de winkels te vinden en verder nog niet. Online word hij door verschillende webshops aangeboden. Bekijk het onderstaande schema waar je hem kan kopen of kijk op  beslist.nl waar hij actueel het goedkoopste is en nog op voorraad.

Het lijkt er op dat bol.com en de mediamarkt genoeg voorraad hebben, maar het word afwachten hoe snel ze op zijn.

[table id=14 /]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter