Whatsapp concurrent: Samsung ChatON

Samsung chatON de nieuwe whatsapp?

Inmiddels heeft nagenoeg elke smartphone gebruiker WhatsApp op zijn smartphone staan en hoeven we dus niet meer uit te leggen wat het is. WhatsApp heeft een grote nadeel en dat is dat jouw berichten regelmatig rondzweven en vervoglens 2 dagen later aan komen bij de ontvanger. Dit kan echt beter. Samsung beweert dat zij dit kunnen met hun cross-platform app ChatON.

Wat kan je met ChatON?

In principe precies hetzelfde als met whatsApp berichten sturen naar jouw contacten, maar ook foto’s en groepsgesprekken.

Wanneer kan ik ChatON downloaden?

ChatON zal vanaf oktober voorgeïnstalleerd staan op nieuwe Samsung mobieltjes en zal ter download worden aangeboden voor bestaande telefoons van Samsung. Ook zal de app op andere Android-smartphones, BlackBerry’s en iPhones te installeren zijn.

Wij zijn zeer benieuwd of dit beter is dan WhatsApp of dat het een grote floop word. Er zijn namelijk al tientallen apps die precies hetzelfde doen.

Bekijk hier onder de Video over ChatOn van Samsung:

 


 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter