Android Ice Cream Sandwich komt in het najaar

Android versie Ice Cream Sandwich dit jaar nog op de markt

Eerder vandaag hadden we het nog over de opvolger van Ice Cream Sandwich, terwijl Ice Cream Sandwich nog gelanceerd moet worden. Een topman van Google, genaamd Eric Schmidt, maakte in een (lang) interview bekend dat de versie Ice Cream Sandwich in oktober/ november gelanceerd gaat worden. Bekijk de onderstaande video voor het hele interview. Rond 30 minuten zegt Eric:

Om de een of andere reden noemen we het intern ‘Ice Cream Sandwich’. Het wordt gelanceerd in oktober/november en iedereen is er erg trots op

Welk nummer deze versie van android gaat krijgen is nog steeds niet bekend, maar deze versie moet de brug vormen tussen smartphone en tablet. Veel ontwikkelaars klaagden over android dat zij bijvoorbeeld hun app meerdere malen moesten bouwen, voor de verschillende versies. Met Ice Cream Sandwich zou dit niet meer nodig zijn. Google heeft beloofd dat deze versie van android echt een enorme verbetering word. Eigenlijk is Google met deze versie Microsoft voor. Microsoft is momenteel namelijk bezig om met windows 8 ook zo’n zelfde soort brug te bouwen.

Zie het interview:


Bron: Webwereld

Labels:,

Laat een reactie achter