Asus Slider te koop in Nederland

De Asus eee Pad Slider is online te koop

Bij meerder webshops is de Asus Eee Pad Slider 32gb inmiddels online te bestellen. Er waren eerder deze week al berichten dat de tablet in de winkels lag en nu dus ook online te bestellen. Hij is nog niet te bestellen bij alle webwinkels maar bijvoorbeeld

paradigit.nl

computerland.nl

Komplett.nl

verkopen de Asus Slider momenteel online.

Zie onderstaande tabel waar de Asus Eee Pad Slider te koop is, het advies is wel wees er snel bij, want de aantallen zijn beperkt en het lijkt er op dat de verkoop hard gaat. De tablet is veel belovend, zijn direct concurrent is zijn ‘grote broer’, de Asus Eee Pad Transformer. Echter is de Slider scherper geprijst als je hem vergelijkt met de Asus Transformer + dock (keyboard). Wij zijn benieuwd hoe de tablet het gaat doen op de tabletmarkt.  Overigens was er verwacht dat de Slider pas later in Nederland verkrijgbaar zou zijn, maar gelukkig is hij toch eerder verkrijgbaar!


[table id=13 /]

Labels:,

Laat een reactie achter