De Acer Iconia A100 Tab in Nederland

Eindelijk is de Acer A100 tab te koop in Nederland

Na een aantal problemen met android Honeycomb is de Acer Iconia A100 er nu eindelijk. Deze 7 inch tablet heeft een aantrekkelijk prijs. Hij kost 299 euro. Dit is aanzienlijk minder dan zijn directe concurrenten Blackberry Playbook en HTC Flyer.

Waarom zou je een 7 inch tablet willen?

Persoonlijk zou ik geen 7 inch tablet willen. Voor onderweg heb ik gewoon mijn smartphone en thuis gebruik ik liever een 10 inch tablet. Echter zullen er ook mensen zijn die 7 inch ideaal vinden, omdat zij hem in hun binnenzak willen stoppen. Ik denk dat de Acer A100 momenteel wel de beste in zijn soort is. De Samsung Galaxy tab 7.7 is natuurlijk aangekondigd, maar als wij de geruchten moeten gaan geloven wordt die tablet minimaal 2 keer zo duur.

Waar kan je de Acer Iconia A100 tab kopen?

Hij is onder andere bij BCC en bij Yorcom te koop. Dit gaat dan om de 8 gb versie en hij kost 299 euro. Hij is volop op voorraad.

Wil je precies weten wat de Acer Iconia A100 kan? Zie de specificaties hier onder:

omvang: 195 (L) x 117 (W) x 13,1 (H)
gewicht: 410 gram
Display: 7 inch resolutie 600×1024
android 3.2 honeycomb
Tegra Dual core processor
1 GB RAM
8 GB opslag
USB 2.0, micro USB, HDMI
Wi-fil, Bluetooth
frontcamera: 2.0 MP back: 5.0 MP


Labels:,

Laat een reactie achter