(Duitsland) Apple wint, maar Samsung ook

Samsung mag zijn Galaxy tab 10.1 niet verkopen in Duitsland

En met Samsung wordt bedoeld Samsung Duitsland. Eigenlijk worden beide partijen hier beter van. Apple wint de rechtzaak in Duitsland en maakt hiermee dus hun patenten sterk(er).  De patenten-oorlog zal waarschijnlijk alleen maar groter worden. Daarin tegen wint Samsung natuurlijk ook. Zoveel gratis reclame voor een product, dat iedere duitser zo’n ding graag in handen zou willen hebben.

Samsung Duitsland heeft alleen een groot probleem, want zij mogen de Galaxy tab 10.1 niet verkopen. Echter zijn er genoeg mogelijkheden om op een andere manier aan de Samsung Galaxy Tab 10.1 te komen. Bijvoorbeeld via Nederland of een ander buitenland. Daarnaast mag Samsung Duitsland geen reclame maken voor de tablet. Er is niet gesproken over andere partijen in Duitsland, dus iedere willekeurige winkelketen kan dit wel doen. Ik denk alleen dat de Galaxy tab 10.1 geen reclame meer nodig heeft, iedereen in Duitsland heeft van dat ding gehoord, dat kan niet anders.

Wij in Nederland kunnen hem gewoon kopen. Zie hiernaast (sidebar) dat momenteel in de top 5 van bol.com 4 versies van de Samsung Galaxy tab 10.1 staan. Hij verkoopt in Nederland dus aardig. Ik ben benieuwd naar de eerst volgende verkoopcijfers in Nederland.

Wil jij ook een Samsung Galaxy tab?

Ga naar Bol.com, kijk op Beslist.nl waar hij het goedkoopste is of zie de onderstaande tabel:

[table id=14 /]

bron: Reuters

 

Labels:,

Laat een reactie achter