Facebook app iPad komt 4 oktober

Komt de app nu eindelijk?

We hebben al vaker geschreven over de Facebook App voor de iPad. Mashable meldde op hun site dat volgens hen de Facebook app op 4 oktober zal worden gelanceerd met een update van de iPhone app. Ik ga het niet weer hebben over waarom het zolang heeft moeten duren, laten we gewoon maar blij zijn dat hij er dus volgende week dinsdag eindelijk is. Of het ook de beste facebook app is voor uw ipad valt nog te bezien, ik moet zeggen dat ik momenteel enorm fan ben van Friendcaster voor de iPad en ik hoop dat Facebook dit kan overtreffen. Echter als je naar de iPhone app kijkt ben ik bang dat dit tegen gaat vallen.

4 Oktober word dus een echte Apple dag, 4 oktober zal men ook de iPhone 5 presenteren en nu dus ook de Facebook App. Uiteraard verteld App of Facebook niets over dit release, maar dat zijn we inmiddels wel gewend.
[ad#google standaar blog ads]

Labels:,

Laat een reactie achter