Friendcaster voor android tablet

Momenteel beste facebook app voor android tablets?

Er zijn nog steeds (te) weinig apps voor honeycomb tablets, maar langzaam komen er steeds meer apps op de android tablets. Een voorbeeld hiervan is Friendcaster. Friendcaster Tab heeft een grote update gehad en dat merken we! Friendcaster is bekend van de androidtoestelen, iPhone en iPad. Het is een zeer complete Facebook app. Die ik persoonlijk beter vind de de facebook app zelf. Hij is sneller, smoother en duidelijker. Drie dingen waar digimind.nl van houdt.

Wat kan je allemaal met Friendcaster?

  • alle features van facebook gebruiken
  • een mooie checkin map
  • foto viewing in 1 oogopslag
  • Multi account met snel wisselen van account
  • speciale tablet lay-out (zie foto’s )

Het is nog steeds in BETA vorm maar het zit er supermooi uit en het werkt. Multi-account is handig en werkt lekker snel. Hierdoor kan je dus met meerdere gebruikers op 1 tablet gebruik maken van Friendcaster.

Klik hier om Friendcaster Tab gratis te downloaden op de android market

Labels:,

Laat een reactie achter