Goedkoop een iPad 2 kopen?

Een tip om goedkoper een iPad 2 te scoren

Je kan via de Engelse App Store een gerepareerde iPad 2 kopen vanaf 329 pond. dit is snel omgerekend iets van 380 euro.  Ze bieden drie verschillende soorten iPad’s 2 aan. De ‘laagste’ versie is de iPad 2 16gb wi-fi +3g en deze is dus voor 329 pond te koop. Dat scheelt ongeveer 200 euro met de goedkoopste aanbieder in Nederland. Je krijgt 1 jaar garantie op de iPad en hij wordt gratis verzonden.  Maar goed rekenen jezelf niet helemaal rijk, want er zitten wel twee nadelen aan. Het is een gerenoveerde iPad (dus niet gloednieuw) en je kan hem niet vanuit Nederland bestellen ( je zal dus een Engelse adres moeten hebben, bijvoorbeeld via Borderlinx) Hierdoor zullen de kosten wel wat oplopen uiteraard. Reken ongeveer 70 euro voor de verschepingskosten via borderlinx en je zit nog steeds ver onder de prijs in Nederland.

Waarom niet gewoon via de Nederlandse Apple Store?

Wij hebben niet kunnen ontdekken dat de Nederlandse Apple store ook gerepareerde iPad’s verkoopt, maar wat niet is kan nog komen.


Mocht je dit allemaal te veel moeite vinden, kan je uiteraard de iPad 2 ook gewoon in Nederland bestellen.

Check op Beslist.nl waar hij momenteel het voordeligst is

of klik hieronder:

[table id=7 /]

 

Labels:

Laat een reactie achter