Hands-on video Sony Tablet S

Duidelijk video over de Sony Tablet S

PhoneArena heeft de Sony Tablet S al uitgepakt en in handen gehad. Ze hebben een duidelijke video en foto’s gemaakt van de Tablet S. De tablet van Sony ziet er toch smooth uit en zal voor de Sony liefhebber zeker de moeite waard worden. Persoonlijk zie ik in deze Tablet S wel een goede, functionele, concurrerende tablet. In tegenstelling tot zijn kleine broertje de Tablet P, de opklapbare tablet. Als ik mag voorspellen denk ik dat deze tablet, mits de prijs omlaag gaat, wel zal verkopen in Nederland. Zeker aan Sony fans en PS3 gebruikers, maar de Tablet P daarin tegen zal niet verkopen, vrees ik. Als men een zoiets wil hebben, koopt men wel een Nintendo DS of een PSP. De tablet S is momenteel nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar de verwachting is dat hij binnen enkele weken in Nederland te koop is.

Bekijk de onderstaande hands-on, unboxing video van phoneArena:

Labels:,

Laat een reactie achter