HP Touchpad scoort hoog Benchmarking test

De HP Touchpad een topproduct.

Liliputing meldde de resultaten van een Benchmarking test van de HP Touchpad. Voor de details verwijs ik u naar de site van liliputing. Veel mensen zullen geen verstand hebben van zulke testen en wat het allemaal precies in houd is ook niet zo belangrijk. Waar het op neer komt is dat de HP Touchpad met android als besturingsysteem niet onder doet voor bijvoorbeelde de Samsung Galaxy tab 10.1. Sterker nog hij komt als beste uit de testen.

Ik blijf hier door de hoop hebben dat men bij HP inziet dat hun Touchpad toch een succes kan worden, als de prijs maar laag blijft, zij webOS laten gaan en er android op zetten. Laten we zeggen: “Hoop doet leven.” Maar of HP werkelijk een doorstart zou maken met de Touchpad lijkt mij (bijna) uitgesloten.

Labels:

Laat een reactie achter