“HP, Wij willen touchpad!”

Na iPad de grootste tablet-hype: Touchpad

De vraag naar een HP product is de afgelopen 10 jaar niet zo groot geweest als de vraag naar de Touchpad. Een Brits analistenbureau Canalys maakt een analyse over de tablet van HP. zij vinden dat HP nog eens goed moet nadenken om de productie van de Touchpad te stoppen en niet opnieuw op te starten. Iedereen wil voor de dumpprijs graag een HP Touchpad hebben. Canalys zegt dat HP met de Touchpad makkelijk 10 procent van de tabletmarkt kan veroveren. Dit is dus voor HP het nadenken waard lijkt mij.

Als je er zo over nadenkt is er inderdaad geen andere tablet geweest die, na de ipad uiteraard, zo’n hype heeft weten te veroorzaken dan de Touchpad. De webwinkels en winkels waren binnen enkele uren helemaal leeg geroofd, nadat de tablets voor dumprijzen van 99 dollar over  de toonbank gingen.

Eigenlijk heeft iedereen de stille hoop dat HP toch een doorstart maakt met hun tablets. Helaas hebben zij zelf medegedeeld dat er nog maar 200.000 Touchpad in de maak zijn en ergens in Oktober komen. Maar wie weet luistert HP stiekem toch naar analysten en besluiten ze anders.

 


 

Bron: Digital life en Reuters.com

Labels:

Laat een reactie achter