KT Spider de alles in 1 smartphone

KT presenteerde de KT Spider op de IFA 2011

Deze smartphone is een bijzondere en zou, indien hij naar Europa komt, nog weleens een goede concurrent van de Asus Padfone kunnen worden. De KT Spider heeft een hoop toepassings-mogelijkheden. Hij is namelijk in 3 verschillende apparaten te stoppen waardoor hij ineens een andere functie krijgt. Stop de KT Spider in een tab en je hebt een werkende tablet. Je kan hem verder nog in een laptop en in een game-controller stoppen.

De laatste twee opties heeft bijvoorbeeld de Asus Padfone niet. Ik zou zeggen bekijk de onderstaande twee video’s even en je weet waar we over praten. Wat de echte meerwaarde van dit apparaat is zal zijn moet nog blijken. Ik zie wel mogelijkheden met android ice-cream sandwich, maar ik snap dan nog niet helemaal de meerwaarde om jouw smartphone in een laptop te stoppen. We gaan de smartphone/ tablet/ laptop/ gamecontroller in de gaten houden. De KT Spider zou in November in de winkels in Korea moeten liggen, over prijs of release in Europa is nog niets bekend.

In ieder geval hier de specificaties van de KT Spider:

4,5 inch, 1280 x 800 pixel display, een 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon dual core processor, 1GB RAM, en 16GB aan opslagruimte, draaiend op android gingerbread.

bron: liliputing

Labels:

Laat een reactie achter

watchseriestvwatchseriestvmyflixermyflixermoviestowatchfreemoviestowatchfreeflixifyflixifysoap2daysoap2dayflixwaveflixwavewatchseriesfreewatchseriesfreewatchseriesonlinewatchseriesonlinehuramovieshuramoviesseriesonlineseriesonlinefree manga online, manga Youchien Wars, manga fire, manga The Devil Butler,