McDonalds app voor android

De app voor de die-hard fastfood fan

McDonalds Nederland heeft zijn eigen app sinds 9 september dit jaar. Ter viering van hun 40jarig bestaan. Deze app is natuurlijk de Musthave voor iedere fastfoodjunky in Nederland. Met deze app kan je namelijk zoeken naar de dichtstbijzijnde restaurants van de fastfoodketen. Daarnaast bied de app het laatste nieuws en de laatste acties. Je kan een lijstje maken met jouw bestellingen. Wie weet in de toekomst kan je deze bestelling plaatsen bij een fast-kassa, zo dat je minder lang in de rij staat (het is maar in idee). Tot slot heb je nog een product overzicht van alle McDonald producten. Dit overzicht geeft een afbeelding, de ingredienten en (wat minder voor de diehards) voedingswaarden van het product.

Het enige nadeel volgens gebruikers is, dat hij wat opslag opeet op jouw android smartphone. Hier hebben gebruikers van een tablet uiteraard minder last van.

Klik hier om de McDonalds app te downloaden op de market

Labels:,

Laat een reactie achter