Motorola Xoom 2 komt er aan

Veel geruchten over de Motorola Xoom 2 deze week

Afgelopen dagen wordt er druk gespeculeerd over de opvolger van de Motorola Xoom. Droidlife claimt de opvolger, voor het gemak Xoom 2 genoemd, op foto te hebben vastgelegd. Zie de onderstaande twee foto’s. Verder zijn er geruchten dat het niet om 1 opvolger maar om 2 opvolgers gaat een 8 inch tablet en een 10.1 inch tablet. De 8 inch tablet zou de naam Motorola Xoom 2 Media Edition gaan heten.

De tablets zouden over een 1,2 GHZ processor gaan beschikken, 1Gb werkgeheugen hebben en 1080p video op kunnen nemen. de Media Edition zou maar 430 gram gaan wegen en de Xoom 2 10.1 inch zou nog geen 9mm dik worden. Verder gaan de geruchten dat de tablets over de Flashplayer 11 zullen beschikken wat ze nog sneller zouden maken.

Al met al mooie geruchten, maar wanneer de Xoom 2 komt, hoe duur hij zal zijn en wat hij nog meer kan is allemaal nog niet bekend. Officieel heeft Motorola de Xoom 2 nog niet eens aangekondigd.


Labels:

Laat een reactie achter