Nederlandse eerste pre-paid tablet

De eerste pre-paid tablet is te koop in nederland

Goed idee van Phonehouse. Zij hebben deze pre-paid tablet op de markt gebracht. De Samsung ZTE Light Tablet. Pre-paid houdt dus in dat je geen maandelijkse kosten hebt voor een data-abonnement. Je krijgt bij deze tablet namelijk een pre-paid data-sim van Vodafone. Hiermee kan je vervolgens tot jouw tegoed op is mee internetten op de Samsung ZTE Light Tablet. De prijs van de tablet is redelijk 202 euro online. Je moet uiteraard geen iPad 2 of Samsung Galaxy tab 10.1 verwachten, maar misschien als budgettablet, ook voor buitenshuis,  misschien een goed idee.  Het zal allemaal wat trager en minder mooi zijn, maar de specificaties van de tablet zijn redelijk te noemen. Zie hier wat Phonehouse over de tablet zegt:

De ZTE Light V9 is een 7 inch tablet die draait op Android 2.2 (Froyo). Dankzij de krachtige 3400 mAh accu biedt de ZTE Light V9 een gebruikstijd tot 10 uur en een stand-bytijd tot 500 uur. Doordat de ZTE Light V9 is voorzien van HSDPA en HSUPA ondersteuning biedt de ZTE Light V9 dataverbindingen over mobiele netwerken tot 7,2 Mbps download en 5,76 Mbps upload. Daarnaast beschikt de ZTE Light V9 natuurlijk ook over Wi-Fi b/g/n. Aan de achterzijde is de ZTE Light V9 voorzien van een 3,2 megapixelcamera en met een gewicht van slechts 389 gram is de ZTE Light V9 momenteel één van de lichtste tablets in de markt.

  • Tablet voorzien van een 7 inch touchscreen.
  • Up-to-date met Android 2.2.
  • Lange gebruiks- en stand-bytijd met een 3400 mAh accu.
  • Snel internet dankzij HSDPA, HSUPA en Wi-F

 Klik hier om de tablet te bestellen bij the Phonehouse

 


 

Labels:,

Laat een reactie achter