Officiele Adele app voor iPad (iphone)

Wie houdt er niet van Adele?

Adele heeft vele fans, zelfs digimind.nl heeft weleens een traantje weggepinkt bij haar muziek. Er is nu een gratis Adele app te downloaden voor de iPad. Officieel is het een iPhone app, maar ik wilde jullie deze app niet onthouden en ik vind dat hij er goed uitziet. Als je hem 2x vergroot op jouw iPad wordt hij niet onwerkbaar of lelijk.

De inhoud van de app is compleet. Eigenlijk alles wat je wilt horen, zien en weten over de zangeres is in de app te vinden. Ze hebben alles onder duidelijke subtitels weggezet, zoals nieuws, muziek, video, community en ga zo maar door. Video’s kan je gewoon bekijken, dit zijn gewoon Youtube-video’s en de muziek kan je preview beluisteren en eventueel kopen.

Community is wel leuk verzonnen. Je kan met je Facebook account of je twitter inloggen en vervolgens commentaar geven en foto’s plaatsen, like ontvangen en ga zo maar door. Dit alles met het doel om een Top User titel te krijgen in de app. Je verdient namelijk punten met jouw acties in de app.

Als echte fan kan je jezelf helemaal in deze app storten. Er zitten twee nadelen aan deze app (technisch gezien): Hij draait niet automatisch mee op sommige ‘pages’ en hierdoor worden ook enkele subtitels niet meer zichtbaar, maar dat buitenbeschouwing gelaten is dit een leuke app om even in rond te snuffellen.

Download de officiele Adele app nu gratis in itunes

Er is overigens ook wel een android app van Adele, maar die is niet als Officiele Adele app benoemd.

Download deze app in de android market

Labels:,

Laat een reactie achter