preview Facebook timeline

Gebruik de timeline van facebook nu!

Wil jij alvast even stiekem kijken wat de feature van facebook inhoud? Volg het stappenplan van Mashable en gebruik de Timeline van Facebook direct. De officiele versie van Timeline wordt op 1 oktober 2011 verwacht, maar de BETA versie is nu alvast te gebruiken. Mashable heeft via een heel simpel 9stappen plan uitgelegd hoe je aan deze ‘beta’ kan komen. Klik hier om naar hun stappenplan te gaan.

Ik heb het zelf al geprobeerd en mij is het gelukt. Als je de stappen precies volgt zoals beschreven is het geen enkele probleem. En het resultaat? Ik moet zeggen dat ik het verfrissend vind. Het is leuk om te zien wat jou bijvoorbeeld in 2007 bezig hield, met wie je bevriend raakte of welke foto’s je dropte. Uiteraard zal deze timeline nog moeten worden verfijnd, maar het idee en begin is in ieder geval veel belovend. Op zich werkt het soepel en kan je al diversen instellingen aanpassen. Ik hoop dat je in de toekomst kan bepalen welke soort update’s, foto’s en video’s je in jouw timeline wilt showen.

Deze ‘beta’ timeline is niet zichtbaar voor iedereen en alleen voor degene die dit ook hebben. Ik zou dus zeggen  probeer hetzelf even uit en zie het en sneak-preview. Leuk om even mee te spelen, maar helaas nog even wachten tot 1 oktober voor het echte werk.Labels:

Laat een reactie achter