Tweetcomb: Twitter op android tablet

Beste Twitter app voor Honeycomb op dit moment

Ik heb inmiddels aardig wat twitter apps gezien en meegewerkt. Ik vind op dit moment de beste twitter app voor honeycomb tablets Tweetcomb. De app is niet nieuw, maar wel gratis, voorheen kostte hij meer dan 2 euro. De app is volledig aangepast voor tablets. De app heeft een mooie donkere achtergrond en verdeeld jouw scherm in 3 kolommen. in deze kolommen kan je jouw timeline, emotions, DM in 1 oogopslag lezen. De app geeft notificaties wanneer je nieuwe berichten, emo’s of tweets hebt en dit werkt prima. Verder verdeeld de app twitter in verschillende tabs, eigenlijk de gebruikelijke functies van twitter. Daarnaast bied de app, preview van foto’s in jouw timeline, multi-accounts, twitlonger en bit.ly

Kortom deze app bied voor mij, alles wat ik wil hebben in een twitter app. Daarnaast is de app snel, wat ik zeker net zo belangrijk vind. Kortom een aanrader deze app.


Klik hier om Tweetcomb te downloaden gratis op de market

Zie hier de video over Tweetcomb van androidtabletApps

Labels:,

Laat een reactie achter