Vogel’s accessoires iPad 2

Mooi ontworpen accessoires van Vogel’s

Vogel’s is natuurlijk de meester van de beugels en het was dus ook wachten voordat zij met een mooie beugel kwamen voor de iPad (2). Ze hebben nu een soort beugelpakket wat ik niet heel duur vind voor Vogel’s. Daarnaast is het functioneel en mooi ontworpen. Met dit pakket krijg je een basisstation (RingO) waarmee je de iPad aan verschillende beugels kan bevestigen, zoals in de auto aan de passagiersstoel of in de keuken. Zie de plaatjes en video hieronder en je weet genoeg. Ik ben in ieder geval echt fan van de autostoelhouder en wallmount (zo noemen zij het). Beide accessoires zien er mooi uit en alles is netjes weggewerkt, zoals je van Vogel’s mag verwachten.

Omschrijving van het pakket:

– 1 x Vogel’s Ringo BaseCover iPad 2
– 1 x Vogel’s RingO WallMount
– 1 x Vogel’s RingO TableStand – 1 x Vogel’s RingO CarMount

Prijs: 119 euro

Klik hier om te bestellen.
 
 

Labels:,

Laat een reactie achter