Waar blijft de facebook app voor ipad?

Weer een nieuwe facebook app

Maar waar blijft de Officiële app?  Een paar maanden geleden werd de app al aangekondigd, maar nu 1,5 jaar nadat de iPad werd gelanceerd is er nog steeds geen officiele facebook app. Waarom niet? Door Facebook wordt er weinig over gezegd en eigenlijk komt er helemaal niets zinvols naar buiten waarom de app er nog steeds niet is. Ik vind het in ieder geval een opmerkelijk feit en snap niet zo goed waar het aan zou liggen. Misschien omdat Facebook en Apple gewoon geen ‘vriendjes’ van elkaar zijn.

Ik quote Mark Zuckerberg even over de iPad:

It is not a computer… No it isn’t.

Aan de andere kant hebben we de officiele app eigenlijk helemaal niet nodig. Op 14 september kwam Plus for Facebook uit voor de iPad. Dit is wederom weer een prachtige Facebook app. Die alle features van facebook netjes heeft geintregeerd. De app kan het volgende:

  • Blader door uw nieuwsfeeds
  • Mulit account
  • Chat met vrienden
  • Fullscreen bladeren door foto’s
  • Lijst van verjaardagen per maand
  • Zoek mensen, pagina’s, groepen en evenementen
  • Bekijk uw vrienden checkins op een kaart
  • Bladeren aankomende en gebeurtenissen uit het verleden

En alle andere facebook features die je kan verzinnen. De app ziet er mooi uit en het belangrijkste hij werkt prima. Voor de prijs is hij sowieso het proberen waard. Als je mijn personelijke voorkeur van facebook apps voor de iPad wilt weten? Ik gebruik momenteel Friendcaster for Facebook op mijn iPad, maar dat kan volgende maand zo weer wat anders zijn 🙂 FPremium gebruik ik ook weleens.

Klik hier om Plus For Facebook voor .079 euro te downloaden in itunes.


Labels:,

Laat een reactie achter