android apps op de iPad

Dit is nu mogelijk, maar waarom?

Dat is echt de eerste vraag die bij mij op komt. Alien Dalvik 2.0 app maakt het mogelijk om android apps te gebruiken op de iPad. Ik zie daar werkelijk het nut niet van in, want iedere beetje waardevolle app is eigenlijk altijd te vinden in de app store. Maar ik las wat verder en zag misschien toch wel een meerwaarde. Je kan namelijk ook de android widgets gebruiken via de app, welliswaar in-app, maar het begin is er.

Daarnaast is Alien Dalvik 2.0 niet alleen voor iOS ontwikkeld, eigenlijk wil men het mogelijk maken om op ieder besturingssysteem android apps te laten draaien. Dit heeft uiteraard meerwaarde voor een aantal besturingssystemen, zoals WebOS en bijvoorbeeld OS van Blackberry. Momenteel zit de app nog vol bugs, maar men wil hem half 2012 gaan lanceren en uiteraard dan zonder bugs.

Zie hieronder de video’s van Engadget over Alien Dalvik 2.0:
[ad]

korte intro video:

bron: Engadget

Labels:,

Laat een reactie achter

himovieshimoviessoap2daysoap2dayflixhqflixhqvumoovumoogomoviesgomoviessflixsflixmyflixermyflixerwatchseriesfreewatchseriesfreeflixtorflixtoranixanixEcho (2024), watch movies online, watch series online free, flixwave, Baddies East Auditions (2023),