Apple TV kopen in Nederland

Apple TV musthave, ook in Nederland?

Mensen, ik wilde jullie er nog even op attenderen dat jullie niet vergeten jouw Apple TV te kopen. Hij is tegenwoordig in Nederland te koop. Nou hoor ik de meeste mensen denken: “Wat moet ik daar nou weer mee?” Ik zal dit proberen kort en duidelijk uit te leggen.

Zie Apple TV als een soort mediaplayer/server voor jouw tv (maakt niet uit welk merk). Het is een klein zwart kastje wat je door HDMI aan je tv koppelt. Via Apple TV kan je alles wat jij op jouw iPad afspeelt, tonen op jouw TV. Met iOS 5 wat binnen enkele dagen gelanceerd word is dit makkelijker dan ooit. Via Airplay stream je alles draadloos van je iPad naar de TV.

Daarnaast kan je via Apple TV ook films bestellen, echer is het aanbod in Nederland nog heel mager, maar dat kan alleen maar groeien.  Ook is het mogelijk om games van jouw iPad te spelen op jouw TV. Ook hier is het aanbod nog wat schaars, maar dat zal ook een kwestie vna tijd zijn.

Kortom Apple TV is eigenlijk wel een musthave voor iedere iOS bezitter en ook in Nederland. Ik vind de prijs voor dit apparaat niet schrikbarend hoog ofzo. Rond de 120 euro en hij is van jou. Bekijk nog even de video hieronder en je weet genoeg.

[ad]

Waar kan je Apple TV kopen in Nederland?

Pixmania (momenteel maar 103 euro)

Mycom

bol.com

ps: Heeft u vragen over Apple TV? stel ze hieronder…

Labels:

Laat een reactie achter