Archos G9 tablets 3g optie

De Archos heeft een originele 3g oplossing

Voor de Archos G9 Turbo tablets, die binnen enkele dagen online verkocht gaan worden in Nederland, is er een zeer bruikzame accessoire te koop. Men heeft er voor gekozen dat je de tablet tot 3g tablet kan om toveren door middel van een Archos 3g stick. Hiermee kan de tablet ook gebruik maken van de 3g technologie. Het mooie hiervan vind ik dus, dat zij de keuze overlaten aan de gebruiker. Als je geen 3g nodig hebt, koop je de stick gewoon niet en dan scheelt het je 60 euro op de tablet. Daarnaast mocht je ineens wel besluiten om 3g te willen kan je het ook achteraf kopen.

Het design van de stick sluit trouwens prachtig aan op de tablet, hij kan in de tablet worden geschoven, waardoor hij mooi is weggewerkt. Zie foto’s.  Wat de stick nog interessanter maakt is dat hij ook te gebruiken is op een Mac of Windows PC. Bekijk in de onderstaande tablet waar je de 3g stick kan bestellen.

[table id=19 /]

[ad]

 

Labels:,

Laat een reactie achter