Asus Eee Pad Transformer 3g in Nederland

Vanaf vandaag is de Asus Eee Pad Tranformer 3G te koop in Nederland

De 3G versie van de populaire tablet van Asus is nu eindelijk in Nederland te koop. Er was lange tijd onduidelijkheid over wanneer de 3g versie van de Transformer in Nederland zou verschijnen. Er waren geruchten dat het Oktober zou zijn en dat heeft Asus dan ook net gereed. Hij is nog niet overal te koop, maar bij een aantal webshops word hij al aangeboden. bij The Phonehouse (zie hieronder) is hij met een abonnement te bestellen.

Ik heb zelf ook een 3g tablet en ik moet zeggen dat het toch wel handig is om 3g erbij te hebben. Tegenwoordig is er overal Wi-fi te vinden, maar is dat altijd wel zo veilig? Ik merk dat ik heel af en toe 3g toch wel gebruik, maar dat is echt alleen nodig als je veel onderweg bent met jouw tablet. Ik zou het wel in combinatie met prepaid doen.

Zie hieronder een overzicht van waar de Asus Transformer 3g te koop is.

[table id=6 /]

[ad]

bron  voor gevonden verkopende webshops: tabletsmagazine

 

Labels:

Laat een reactie achter