Bladwijzers op de android tablet

Vervelend om iedere keer jouw favorieten over te tikken?

Met Chromemarkt (lite) kan je nu automatisch jouw bladwijzers uit Google Chrome synchroniseren met jouw android tablet. De bladwijzers worden via de app in jouw browser geladen. Dit gaat zelfs zo snel dat er maar enkele seconden verschil bij wijzigingen aan de jouw bladwijzers.

Ik heb deze app zelf getest en het werkt perfect. Koppel jouw gmailaccount aan jouw bladwijzers in Google Chrome (1 hele simpele handeling, bij bladwijzers ->sychroniseren -> gmail account in vullen en klaar) en je kan deze app gebruiken. Het voordeel is dus dat je verder geen ander programma of wat dan ook nodig hebt.  Een musthave op je android tablet als je geen zin hebt om bij elk nieuwe android apparaat al jouw bladwijzers opnieuw over te tikken .

Klik hier om ChomeMarks lite te downloaden op de market

[ad]

 

Labels:

Laat een reactie achter