“Galaxy tab 10.1 16gb of de Xoom 32GB”

de vraag:

ik wil mij een tablet kopen,  maar ik weet echt niet wat kiezen …

ik twijfel  over  de samsung galaxy  tab 10.1 16gb 3g(omdat de 32gb hier  in belgie niet besschikbaar is) of de motorola xoom 32gb  3g.

maar  ik wwet niet welke van de  twee  de beste  is en  is de  galaxy zo  goed  dat  zelfs  met maar  16gb  toch  zou moeten kiezen ?

is het scherm vqn een  motorola XOOM goed of  die van de  galaxy  zoveel beter  dat ik het  moet overwegen?

ik vind  beide  prachtige systemen ! maar  ik heb geen  enkele  ervaring met tablets ….  kan u  mij een beetje helpen?  want er  valt zooooveel  te  lezen dat het  onmogelijk is  o; de  juiste conclussie te  trekken !

Jonay

Ons advies is:

Beste Jonay.

Als ik heel eerlijk ben, is jouw informatie wel wat weinig om echt een goed advies te geven, maar als ik puur op basis van jouw ‘tweestrijd’ een advies zou moeten geven, geef ik het volgende advies

 

 

De Aanrader:

Motorola Xoom 32 Gb 3g

Misschien een verrassende keuze, maar ik zal uitleggen waarom. Ten eerste vind ik 16gb voor een tablet te weinig, daar ben je namelijk zo doorheen met een beetje foto’s, apps en muziek. Je zou zeggen dat je dit kan aanvullen met bijvoorbeeld SD-cards, maar dat word lastig bij de Samsung Galaxy, omdat die geen kaarthouder heeft voor SD. De Xoom wel. De Samsung Galaxy is qua systeem niet beter dan de Xoom, ze hebben hetzelfde android systeem en nagenoeg dezelfde specificaties. De Galaxy 10.1 is alleen wat sneller, mooier vormgegeven, lichter en platter.  Qua beeldscherm hebben ze dezelfde resolutie, dus ook geen verschil.

Over De Motorola Xoom gaat de ronde dat mogelijk dit de eerste tablet is die de android 4.0 update krijgt. Nog een bijkomend voordeel van de Motorola Xoom is dat hij vanaf volgende week voor 509 euro te koop in Nederland. Dit is 90 euro goedkoper dan de Samsung.

Zie hier de Motorola Xoom aanbieding:

Motorola Xoom 32gb 3g aanbieding

Succes met uw keuze!

Labels:

Laat een reactie achter