Hip & Hot Magazine voor de iPad

Een interactief magazine

Digimind.nl probeert zoveel mogelijk de nieuwste Nederlandse apps in de gaten te houden. Wij kwamen nu het Hip & Hot magazine voor de iPad tegen. De eerste editie van dit magazine is gratis en het magazine blijft ook gratis! Wat bijzonder is, omdat veel magazines de eerste gratis weggeven en daarna betaal je gelijk het volle pond. Wat vonden wij er van?

Na het downloaden van het magazine, wat trouwens gelijk het enige minpunt is(meer dan 200 mb) werd ik hele erg enthousiast. Het magazine is de 200 mb namelijk meer dan waard. Je krijgt er namelijk een magazine wat volledig is aangepast aan de iPad. Je kan zo wat op alles wat je ziet klikken voor meer informatie. Bijvoorbeeld info over de schrijver van het artikel, waar je de gadget kan bestellen en hoe duur het kleding stuk op de foto is. Dit alles is heel hip weer gegeven, met scrol menu’s, krasvlakjes en verborgen teksten. Men legt het magazine trouwen prima uit hoe alles werkt. Ik heb wel wat magazines op de iPad bekeken, maar ik ben nog geen (Nederlandse) magazine tegen gekomen die zo veel gebruikt maakt van de mogelijkheden van de iPad.

Voor mij is dit magazine echt Hip en Hot en voor iedere iPad gebruiker een aanrader. Qua inhoud is het ook leuk en vermakelijk. Leuke onderwerpen en gasten. Er staan nu misschien nog wat meer artikelen in die vrouwgerelateerd zijn, maar Hip & Hot deelde mee aan mij dat er meer mannelijke elementen in de volgende editie zitten!

Bekijk het webblog van Hip & Hot

Download het magazine nu gratis in itunes

[ad]

Labels:,

Laat een reactie achter

flixtorflixtorflixhqflixhqgogoanimegogoanimewatchmovieswatchmoviesfmoviesfmovies123moviesfree123moviesfreewatch animewatch animemyflixermyflixermyflixermyflixerMangaFireMangaFirewatch movies online, flixtor, Ruby Gillman: Teenage Kraken (2023), movies online free, watch tv shows online,