Ice Cream Sandwich widgets screenshots gelekt

Aantal foto’s van de nieuwe lay-out Ice Cream Sandwich

AndroidPolice toonde enkele screenshots van 3 widgets van Ice Cream Sanwich. Het nieuwe android besturingssysteem dat 19 oktober gelanceerd zal worden. Het gaat om de Gmail. Email en Kalender widget. Het nieuwe lay-out oogt verfrissend, maar meer ook niet. Er zijn op de screenshots in ieder geval geen bijzonderheden zichtbaar.

[ad]

email:

gmail:

Kalender:

Filter op je android foto’s

Wat ik in ieder geval een stuk interessanter vind is dat AndroidPolice ook meldde dat de Ice Cream Sandwich gallery-app ook een optie krijg om filters over je foto’s te plaatsen en niet zo weinig ook. 19 stuks in totaal. Dit is natuurlijk top, want welke beetje smartphone-fotograaf wil filters. Instagram is niet voor niets razend populair.

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter