“ik wil graag usb en een SDkaart gebruiken”

 

De vraag:

Wat voor tablet kan ik nu het beste kopen? Met de tablet ga ik voornamelijk apps gebruiken, het internet raadplegen, mail checken, filmpjes bekijken. Een usb stick in het tablet kunnen steken lijkt mij ook wel prettig. Een sd kaart waar ik foto’s op heb staan gebruik ik nu in mijn netbook. dat zou eventueel ook op mijn tablet moeten kunnen (geen must). Ik werk als leraar Duits op een scholengemeenschap en wil ook online lesprogramma’s uittesten waar de leerlingen mee werken. Ik heb een HTC samrtphone en ken derhalve het android systeem goed. Mijn budget voor aanschaf is tot 1000 euro.

 Dit advies werd gevraagd door: Jan

Onze advies:

Beste Jan,

Uw wensen zijn heel goed mogelijk op een tablet en enige wat lastig is voor ons om te bepalen is de lesprogramma’s. Als dit gewoon dit programma’s zijn die gewoon in de browser worden gebruikt, is dit op een tablet geen enkele probleem.  Echter als het software is dat op windows draait bijvoorbeeld, zal dit niet op een tablet kunnen worden getest.

 Onze aanrader:

Als ik uw wensen lees, raad ik uw de Asus Eee Pad Transformer 32gb + keyboard dock aan. De asus draait op android, waar u bekend mee bent, heeft usb aansluitingen en een SD kaart kan ook gebruikt worden. Hij heeft een lange baterijduur, wat gebruik onderweg of op school makkelijk volhoudt.  Daarnaast ondersteunt hij eventueel flashwebsites (wat misschien voor de lesprogramma’s handig is).  Verder kunt u alle handelingen doen op deze tablet, wat u wenst. Ik raad de 32gb aan, omdat bij intensief gebruik 16gb heel snel vol zit.  Het keyboarddock heeft u nodig voor de usb en is handig voor als u ook nog wat wilt tikken op de tablet (mogelijk voor uw werk)

De tablet kost met keyboard 535 euro dus dat is ver onder uw budget, waardoor u geld bespaard en nog ruimte heeft om enkele accessoires te kopen.

Klik hier om voor een kort overzicht waar hij te koop is, onder bij Yorcom.

 De afrader:

De iPad 2. Deze tablet is niet handig met USB en SD kaarten en flash. Zoals boven omschreven kan hij dus niet aan uw wensen kunnen voldoen.

Succes met uw keuze!

 

Labels:

Laat een reactie achter