Nieuws over de Asus Transformer 2

De Asus Transformer 2 is gepresenteerd als de Transformer Prime

Vandaag een hoop nieuws over en rondom de Asus Transformer 2. Zoals u gewend bent van ons,  hieronder kort en duidelijk alle informatie over de Transformer 2.

Vanaf vandaag praten wij niet meer over de Transformer 2, maar over de Asus Transformer Prime. Dit vertelde Hoofd Asus, Jonney Shis vandaag op de AsiaD.  Daarnaast kondigde hij aan  dat de Transformer Prime, de volgende specificaties heeft:

  • De (verwachtte) quad-core Nvidia chip
  • android 4.0
  • 10inch beeldscherm + los dock
  • min HDMI-poort en SD-kaart slot
  • 14,5 uur batterijduur
  • 8.3 mm dik

De Release datum van de Asus Transformer Prime en prijs

De prijs is hetzelfde gebleven 499 dollar of dit met dock of zonder dock is, is nog niet bekend. Ik verwacht zonder dock en dat hij net zo veel kost in euro’s. Over de release datum wordt nog niet heel veel los gelaten, want de Transformer Prime zal op 9 november pas officieel worden gepresenteerd.  Hoe snel hij daarna in Nederland ligt is uiteraard niet bekend, maar als we naar het verleden kijken, verwacht ik hem toch echt met de kerst in Nederland, maar ik hoop dat hij de boot van Sinterklaas nog haalt.

Wat kan de Tegra 3 Nvidia processor allemaal?

Zie de video hieronder over wat de Tegra 3 Nvidia quad-core processor allemaal zou moeten kunnen. Ze laten het in de video zien neutraal zien, op een onzichtbare tablet, maar het geeft wel een indruk van wat de processor allemaal aan kan.

[ad]

 

bron: Engadget

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Labels:,

Laat een reactie achter