Nog meer android 4.0 + asus nieuws

De Asus Eee Pad Transformer krijgt de android 4.0 update

Dit waren al geruchten dat de update zou komen, maar we weten nog steeds niet welke tablet nou als eerste de android 4.0 update krijgt. Asus laat via hun twitterkanaal weten dat de Eee Pad Transformer android 4.0 krijgt en dat het er aan komt, helaas noemen zij nog geen datum.

Echter vandaag meldde digitimes op hun website dat Jonney Shih zou hebben gezegd dat de eerste levering van Asus Transformer Prime met android 3.2 komt en dat zij aan het einde van het jaar dan kunnen worden geupdate naar android 4.0.  Al met al vind ik het een zeer onduidelijke situatie. Welke Transformer krijgt de android 4.0 update nou als eerste? Als we er vanuit gaan de de Transformer Prime de eerste tablet wordt met android 4.0, dan betekend dat dus dat de rest van de tablets pas het einde van het jaar de update krijgen, wat ik zelf erg teleurstellend zou vinden. Echter bestaat die kans wel want ik las ook dat android 4.0 pas na kerst beschikbaar zal worden voor smartphones, na het release van de Samsung Nexus.

Google woordvoerder Mark Jansen zegt het volgende over de updates naar android 4.0:

Andere toestellen – zoals de Nexus S and Xoom – krijgen ook een Over The Air (OTA) update van Android 4.0 in de komende maanden.

Hier schieten we dus ook niets mee op…. Alleen opmerkelijk is dat Google de Xoom benoemd. Zou die dan toch als eerste de update krijgen….Google zegt dat in theorie iedere 2.3 gingerbread smartphone(tablet) android 4.0 kan draaien als men maar genoeg (1Ghz-processor) paardenkracht heeft en dat is dan wel weer goed nieuws…

[ad]

bron: webwereld

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Labels:,

Laat een reactie achter