Problemen instalatie iOS 5? u bent niet alleen.

Op verschillende forums en website komen er klachten binnen

Wat ik eigenlijk al had verwacht, is ook gebeurd. Honderden (en misschien nog wel meer) gebruikers hebben moeite met het downloaden en instaleren van iOS 5. Wat overigens niet heel raar is, als heel de wereld tegelijkertijd hetzelfde probeert te doen. Het grootste probleem is dat men een error krijgt tijdens de instalatie. Waardoor de update niet voltooid kan worden en dus niet gelukt is. Pocketline kreeg de melding dat de server niet te bereiken was en ik dat er een onbekende fout was. Zo zijn er nog meerder varianten die ik voorbij zie komen op forums.

Ik heb aan het begin van de avond ook mijn iPad geupdate en had hetzelfde probleem. Bij de eerste instalatie kreeg ik ergens halverwege een foutmelding: “wegens onbekende fout, in de instalatie onderbroken.” Of woorden van gelijke strekking. Echter heb ik direct mijn iPad gereset en het opnieuw geprobeerd. De tweede keer had ik geen enkel probleem en inmiddels zit ik lekker te spelen met iOS 5!

Mijn tip is: Blijf het proberen, ik heb al verhalen gelezen dat het twee keer niet lukte en bij de derde keer wel. Kortom een kwestie van volhouden of gewoon een dag wachten en hopen dat het dan wat minder ‘druk’ is.

UPDATE: de Oplossing voor uw iOS 5 problemen

Computertotaal beschrijf op hun website wat u hier aan kunt doen. Ik heb al van mensen gehoord dat het zo wel werkt, succes.

Klik hier om naar Computertotaal te gaan.

[ad]

bron: Pocketline

Labels:,

Laat een reactie achter