Samsung ChatON beschikbaar

Samsung ChatON is in Nederland verkrijgbaar

We hebben al eerder uitgelegd wat ChatON is, zie hier.  ChatON moet een directe concurrent worden van WhatsApp en het recente gelanceerde iMessage van Apple. Met deze app kan je dus tekstberichten versturen en foto’s delen met andere androidgebruikers. De bedoeling is dat uiteindelijk dit net zoals WhatsApp een cross-platform app wordt, zodat je met iedereen kan chatten. Het is zelfs de bedoeling dat deze app op de PC te gebruiken is. Helaas werkt vandaag, 14-10-2011, de app nog niet. Je ontvangt in Nederland namelijk geen verificatiecode waardoor de app niet te gebruiken is. Volgens mij kan ChatON maar op 1 manier concurreren met WhatsApp door stabiel te zijn, helaas is het begin al niet goed…..

UPDATE: Inmiddels is het gelukt om een verificatiecode te krijgen, dus het werkt. Ziet er leuk uit, verfrissend nu allen me vrienden nog 🙂

[ad]

Klik hier om Samsung ChatON nu gratis te downloaden op de market

of gebruik de code:

 

 

 

 

Labels:,

Laat een reactie achter