Samsung Galaxy Note overzicht

De Samsung Galaxy NOTE populair

Sinds gisteren is de Galaxy Note verkrijgbaar bij Phoneshop en 2Call. Vanaf vandaag zijn er meerdere webshops die de smartphone/tablet op verkrijgbaar en leverbaar hebben gezet. De webshops bieden hem los of met een abonnement aan. De vraag bij dit apparaatje is of het nu een smartphone of tablet is. Als je kijkt hoe de webshops hem aanbieden, lijkt het er op dat zij de keuze hebben gemaakt om hem als smartphone te bestempelen. Wij zijn nog op zoek naar de juiste naam voor dit genre smartphone/tablet. Wilt u hem ergens anders kopen dan bij Phoneshop of 2Call zie hier onder een overzicht bij welke webshops de Galaxy Note te bestellen is en/of leverbaar is. In de losse verkoop is de Note te koop voor een prijs tussen de 600 en 700 euro en met abonnement vanaf 80 euro.

Bij de volgende webshops is de Samsung Galaxy Note te bestellen en leverbaar (normale levertijden):

GSM.nl
Ritel.nlaanrader: wij hebben zelf goede ervaringen met Ritel
Bestelmaar.nl
belsimpel.nl
Phoneshop
2Call

Bij de webshops is de Samsung Galaxy Note te bestellen maar met langere levertijd:

Phonehouse.nl
Bol.com

[ad]

 

 

Labels:

Laat een reactie achter