Smartcover iPad 2 alternatieven

Er zijn twee alternatieven voor de Smartcover

De grootste klacht van de Smartcover van Apple is dat hij zo duur is. Als je hem dan nog in combinatie wilt met een ‘achterkantje’ ben je al gauw boven de 90 euro kwijt. Tablettoday geeft u nu twee alternatieven voor onder de 50 euro. De design Cover van Puro Zeta kost 45 euro. Hiervoor krijg je een ‘smartcover’ + een achterkantbeschermer van hoogwaardig materiaal. Hij is verkrijgbaar in het wit en in het zwart.

Omschrijving: Puro Zeta Cover voor iPad 2 (zwart/wit)

prijs:  44,95 euro

Klik hier om te bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Het tweede alternatief is Skech Flipper, verkrijgbaar in het zwart. Deze Cover lijkt ook op de Smartcover, echter krijgt ook u hier een achterkantbescherming bij. Dit alternatief is misschien net iets minder afgewerkt dan de bovenstaande, maar ook van goede kwaliteit.

Omschrijving: Skech Flipper voor iPad 2

Prijs: 32,95 euro

Klik hier om te bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

[ad]

Het onderstaande filmpje gaat over de Puro Zeta Cover

Labels:,

Laat een reactie achter