Sony Tablet S en Playstation

Wat kan je nou spelen op de Sony Tablet S?

Ik merk dat er op het web regelmatig wat verwarring is over welke playstation spellen je kan spelen op de Sony tablet S. Momenteel is het alleen mogelijk om Playstation 1 spellen te spelen EN twee exclusieve playstation titels: Crash Bandicoot en Pinball Heroes. Verder kunt u klassieke PS games downloaden online. de Sony Tablet S is wel de eerste tablet die Playstation gecertificeerd is. Wie weet gaat het in de toekomst wel mogelijk worden om PS2, PSP of zelfs PS3 (zal wel aangepaste versies moeten worden lijktmij) te gaan spelen. Op verschillende forums lees ik ook dat men nog niet online PS games kan downloaden via de Playstation network store/ Sony Entertainment Networkshop.  Dit klopt deze winkel is namelijk nog niet in Nederland gelanceerd.

Eigenlijk vind ik dit wel jammer van Sony, want ze hadden zich met de Sony Tablet S gelijk kunnen onderscheiden, door bijvoorbeeld de tablet beschikbaar te maken voor alle PSP games, zodat het de eerste echte game-tablet was geworden. Nu is er nog maar weinig mogelijk met de tablet, maar ik hoop en geloof dat in de toekomst meer beschikbaar komt voor deze tablet.  Wat wel kicken is, is de onderstaande video, je kan dus gewoon jouw Playstation controller koppelen aan de tablet, waardoor het (bijna) een mini-playstation wordt, maar de PSP is ook niet voor niets maar 99 euro tegenwoordig.

[ad]

 

Waar kan je de Sony tablet S kopen?

[table id=16 /]

 

Labels:

Laat een reactie achter