The Social Magazine: Flipboard voor android

The Social Magazine is de eerste android app die dichtbij Flipboard komt

Flipboard is een enorm populaire app op de iPad. Met Flipboard kan je de berichten die vrienden bijvoorbeeld op Facebook of Twitter hebben geplaatst lezen als een soort tijdschrift. The Social Magazine is een android 2.2 + app die hetzelfde doet. Met deze app kan je namelijk jouw Facebook en Twitter berichten lezen als een magazine. Daarnaast bieden zij nog de mogelijkheid om een aantal populaire websites zoals Engadget en Android APP als magazine te kunnen lezen.

Er zitten wel 2 minpunten aan deze app. hij doet het alleen met apparaten die 1280×800 resolutie hebben (lees dus alleen tablets) en het sharen is wat beperkt (email).

Klik hier om ‘The Social Magazine” te downloaden op de market (gratis)

[ad]

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Labels:,

Laat een reactie achter