Wanneer komen de Archos g9 tablets?

Eind oktober de eerst g9 tablets Steroids, suicide and stigma: The dangers of doping | Stuff.co.nz provironos biotechs getting bigger in late-stage r&d, leaving big pharmas behind: report in de winkels

Veel mensen hebben belangstelling voor de nieuwe tablets van Archos, de G9 serie tablets. Wij merken ook dat er veel vraag is naar deze tablets. Dit zal mede komen door de scherpe prijs waarvoor deze Honeycomb tablet te bestellen is (de 10.1 inch tablet vanaf 299 euro).

update: inmiddels is de Archos G9 101 8gb tablet te bestellen bij Yorcom.nl voor 289,95 euro

De tablets zijn inmiddels wel te bestellen in Nederland, maar niemand weet precies wanneer zij nou in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik heb leveranciers gesproken die het ook nog steeds niet weten. Ik ga er vanuit dat Archos er alles aan doet om deze tablet in ieder geval in November in Nederland (en de rest van de wereld) in de winkels te krijgen, want ik heb het idee dat dit weleens een sinterklaastopper kan worden. Ik heb nog geprobeerd te informeren bij Archos maar dit laten weinig los.

De enige aanwijzing die ik heb gevonden dat we mogelijk in oktober of begin november deze tablets ook daadwerkelijk kunnen kopen is op de website van Archos zelf. Bij het bestellen van de Archos G9 101 8 gb staat vermeld: “Out of STock, next shipment end of October” en nu hopen dat dit ook voor de andere versie geldt.

Zie hier al het nieuws over de Archos G9 tablets en waar je ze al kan bestellen.

[ad]


[ad#tabletcenter voor onder posts]

bron: archos

Labels:,

Laat een reactie achter