accessoires Samsung Galaxy Note

Zie de video waarin men een aantal accessoires test van de Galaxy Note

De Galaxy Note is nog niet zo heel lang in Nederland verkrijgbaar, sinds begin november 2011 is hij te verkrijgen. Of de Galaxy Note echt een grote hit gaat worden, is de vraag. voorlopig lijkt het er op van niet. Ik ben van mening dat de grote menigte niet zit te wachten op een ‘koelkast’telefoon, maar ik denk dat er wel een doelgroep is die de Galaxy Note graag zou willen hebben. De accessoires zijn in Nederland nog lastig te verkrijgen. update: Eigenlijk kan je alleen maar universele accessoires vinden voor de Galaxy Note. Ik vond er twee exclusief voor de Galaxy Note bij tabletcenter. De Adapt Resin Case voor de Samsung Galaxy Note. een mooie case die de achterzijde en randen van de Samsung Galaxy Note beschermt. De case houdt wel alle aansluitingen en toepassingen vrij, dus dat is wel zo handig. Ziet er goed uit een voor een prijs van 16,95 zeker de moeite waard.

De Case van Adapt Resin

Een andere accessoire is een lederen pouch voor de Samsung Galaxy Note. Men zegt dat het hoogwaardig leer is, maar de prijs van 34,95 euro zou mij in ieder geval overtuigen om hem niet te kopen en dan zou ik eerder voor de Adapt Resin case gaan. Het display van Samsung zou immers krasvrij moeten zijn.

De Lederen pouch

De Samsung Galaxy Note is ook in het wit verkrijgbaar, echter heb ik hem in Nederland nog niet in het wit gespot. Zie foto’s. (bron: Slashgear)

Een overzicht waar de Samsung galaxy Note verkijgbaar is:

GSM.nl
Ritel.nlaanrader: wij hebben zelf goede ervaringen met Ritel
Bestelmaar.nl
belsimpel.nl
Phoneshop
2Call
Phonehouse.nl
Bol.com

 

 

 

Labels:

Laat een reactie achter