Asus Transformer Prime niet met de kerst

De opvolger van de Transformer laat even op zich wachten

Hardware.info meldde dat Asus aan hen heeft verklaard dat de Asus Transformer Prime 6 januari 2012 pas in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Dit is uiteraard een dompertje, want veel Asus fans hadden gehoopt dat de Asus Prime nog voor de kerst in de schappen zou liggen. De 2de generatie Asus Transformer zal op 9 november officieel gepresenteerd worden. Hier zullen wij uiteraard over berichten. Lees hier meer over de Asus Transformer Prime.

De prijs van de Asus Transformer Prime zal beginnen bij 499 euro. De details zullen 9 november gepresenteerd worden. Mijn hoop is nu dat Asus gaat stunten met hun Asus Transformer rond de kerst in plaats van de verkoop van de Asus Prime, maar dat is nog even afwachten, inmiddels is hij wel al in prijs gedaald bij onder andere Yorcom is hij nu te koop vanaf 369 euro (de 16gb zonder dock).

[ad]

 

Labels:,

Laat een reactie achter