Asus Transformer Prime welke versie?

Duidelijkheid over welke versie Asus Transformer Prime bij lancering

Voor mij was het inmiddels vrij onduidelijk geworden welke versie van de Asus Transformer Prime er nu bij de lancering (na 6 januari 2012) in Nederland verkrijgbaar zou zijn. Asus Benelux vertelde aan ons dat bij de lancering begin 2012 in Nederland de Asus Transformer 32gb wi-fi met dock en de 64gb wi-fi zonder dock verkrijgbaar zouden zijn.

Op zich een bijzondere keuze, omdat bij de meeste lanceringen van tablets meestal de 16gb en 32gb beschikbaar zijn. Het bijzondere hier aan is ook dat de 32gb dus niet zonder dock verkrijgbaar zal zijn in eerste instantie. Verder is er ook nog niets bekend over de losse verkoop van docks en andere versie van de Asus Prime. Bij lancering zal de 32gb+dock 599 euro gaan kosten en de 64gb zonder dock zal voor dezelfde prijs te koop zijn.

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter