Centralpoint heeft de Yarvik 7 inch in de aanbieding

Voor Sinterklaas heeft Centralpoint een speciale tablet aanbieding

Nu exclusief bij Centralpoint.nl een extra scherpe Sinterklaas aanbieding: de Yarvik TAB211 7″ Android Tablet. Tijdelijk slechts 87,- incl. BTW en verzendkosten voor deze tablet. Klik hier om de tablet te bestellen.

Het is een redelijk alternatief voor de Yarvik Tab250 die wij aanraden voor uw 12jarige kids. Echter is het scherm van deze tablet wel stukken minder dan de TAB250, maar dat kan ook niet anders voor dit geld. Dit is geen Capacitief beeldscherm waardoor de aanrakingen gewoon minder soepel lopen.

kenmerken deze Yarik tablet:

7”, 800 x 480, 4GB, MicroSD (32GB), 3.0MP, 720p HD, 802.11 b/g, HDMI, Android 2.3

– Android 2.3 (Gingerbread)
– Resistief aanraakscherm
– 720p HD Playback
– 4 GB interne opslagruimte
– MicroSD™ tot maximaal 32 GB
– Ingebouwde Camera 0.3 Megapixel

[ad]

Labels:,

Laat een reactie achter