De motorola Xoom 2 ziet er zo uit:

Half november zou de Xoom 2 worden verwacht in de UK

Wanneer hij te koop is in Nederland is nog niet exact bekend. Hij zou er in ieder geval voor de kerst moeten zijn. Pocketline heeft de tablet al in handen gehad, zie de onderstaande foto’s. Op de foto’s is het design in detail te zien en het ziet er toch anders uit dan de andere tablets. Hij heeft mooie hoeken en een robuuste achterzijde, die goed in de hand zou liggen. De nieuwe Motorola Xoom komt in twee versies, waarvan er eentje  “Media edition” zou heten. Dit betreft een 8.2 inch tablet. De tablets zullen gaan beschikken over een 1.2GHz Texas Instruments OMAP 4430 processor, 1GB RAM en 16GB geheugen. Motorola bevestigde al eerder dat de update naar android 4.0 6 weken na het releas van google ook op de Xoom 2 zal komen.

Daarnaast maakte Motorola bekend dat zij geen 3G versie uit gaan brengen en ook geen SD-slot in de tablet hebben geplaatst. Zij gaven aan dat zij denken dat de consument hier niet meer op zit te wachten. Ik betwijfel hun mening over het SD-slot in ieder geval, want ik denk dat veel mensen op die manier toch hun foto’s op de tablet zetten. Over het 3G verhaal ben ik het met hen eens. Voor nu, de foto’s:

[ad]

zie voor meer foto’s: Pocketline

Labels:

Laat een reactie achter