Funda app voor de iPad

De Funda app is nu geoptimaliseerd voor de iPad

De funda app is nu ook goed te gebruiken op de iPad. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel een aantal keer een ‘vastloper’ had, maar het werkt verder goed. Met de app kan je, aan de hand van je lokatie, bekijken welke woningen er om je heen te koop staan. Vervolgens kan je alle details en foto’s bekijken van de woning die jij wil. De layout van de app is prima. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik, je kan door middel van scrollen alle foto’s bekijken.

Verder kan je via de kaart makkelijk zien waar woningen allemaal te koop zijn en vervolgens weer doorklikken. Kortom een handige en leuke app als je opzoek bent naar een woning.

Klik hier om de Funda app te downloaden in itunes (gratis)

 [ad]

Labels:

Laat een reactie achter