Video Acer Iconia A200

Reclame promo video verschenen van de Acer Iconia A200

Op zich apart dat deze reclame video al te vinden is op Youtube, want de Acer Iconia A200 is officieel nog niet is aangekondigd, laat staan gelanceerd. De video gaat niet echt in op welke specificaties de Acer Iconia A200 krijgt, maar probeert in te spelen op je gevoel. Ik ben zelf niet zo empathisch, maar ik denk dat zij een kerstgevoel willen geven aan je (zou dit inhouden dat hij nog voor de kerst komt). Ik heb in jaren niet zo’n saaie tablet reclame gezien. Maargoed nu maar hopen dat de specifcaties wel worden zoals men verwacht, want dan is het geen saaie tablet. De Acer Iconia krijgt mogelijk de nieuwste Tegra 3 processor en android 4.0.

Zie de video:

[ad]

[box] [/box]

Labels:

Laat een reactie achter

watchserieswatchserieswatchseriesfreewatchseriesfreeflixtorflixtormyflixermyflixermoviestowatchmoviestowatchflixifyflixifymyflixermyflixerbflixbflixhimovieshimoviesmoviestowatchfreemoviestowatchfreeSiege (2024), watch tv shows online, flixtor, watch movies for free, watch movies online,