Siri alternatief voor android

Iris en Voice Commands zijn alternatieven voor Siri

Ik ga niet beweren dat dit net zo goed werkt als Siri, maar het zijn alternatieven. Bekijk de onderstaande video voor een impressie wat de twee apps kunnen. Iris is een app die antwoord geeft op jouw vragen. Ik vind dat het voor geen meter werkt, maar het is wel grappig. Iris is een androidreactie op Siri van iOS, maar Voice Command daar in tegen bestaat al wat langer. Voice command werkt ook beter vind ik. Deze app voert opdrachten uit die jij hem geeft zoals: “Ga naar instellingen.” Vervolgens gaat hij naar instellingen. Nadeel je moet hem wel even instellen van te voren. Kortom het is allebei geen Siri, maar beter iets dan niets.

[ad]

en waarom Iris niet werkt:

Klik hier om Iris te downloaden op de Market (gratis)

Klik hier om Voice Command te downloaden op de Market (gratis) 

[ad]

 

 

 

Labels:,

Laat een reactie achter