Skyscanner: vluchtzoeker op de tablet

Skyscanner scant de lucht voor u!

Regelmatig komt er zo’n app voorbij die super werkt en een echte aanrader is. Skyscanner is er zo eentje. Met Skyscanner kan je een vlucht boeken vanaf jouw tablet/ iPad. De app is er ook voor de smartphone en iPhone overigens. De app is helemaal naar wens in te stellen. Hoelang je wilt gaan, voor hoeveel, waar naar toe en met hoeveel man. Daarnaast is de app razensnel en zie je heel overzichtelijk welke vluchten er zijn en hoeveel deze kosten. Vervolgens na een paar klikken om jouw vlucht te verfijnen, kom je in het eindscherm en kan je eventueel jouw vlucht ook direct boeken bij de uitgekozen maatschappij. Het mooie aan de app is dat hij probeert om contant de actuele prijs weer te geven en over het algemeen lukt dit goed.

[ad]

[box type=”download”] Klik hier om  Skyscanner te downloaden voor android (gratis)[/box]

[box type=”download”] Klik hier om Skyscanner te downloaden voor de iPad (gratis) [/box]

Labels:, ,

Laat een reactie achter