Spits en Metro nu op uw iPad

Het is nu mogelijk om de gratis krantjes te lezen op uw iPad

Geen zin om op uw vrije dag naar het station te fietsen voor de Metro? dat hoeft nu ook niet meer. Via app Magworld kunt u bij Ako uw gratis krantjes ophalen. Hoe werkt het?

Ga naar de App store of klik hier om de app Magworld te downloaden. Maak even een gratis account aan met een emailadres. Inloggen, klik op het winkelwagentje. U wordt vervolgens geloodst naar de webpagina van AKO. Klik op gratis. Kies uw krantje en kies hoeveel uitgave u wilt ontvangen. Vervolgens word het krantje toegevoegd aan de app. Hij zal niet automatisch iedere dag uw krantje downloaden, maar wel klaar zetten voor u. Ga terug naar de app en kijk bij mijn bladen en voila: uw eerste krantje staat klaar.

De krantjes lezen het lekkerst weg in Potrait mode, vind ik. Helaas wel een minpuntje. Het ‘scherp stellen’ van de pagina’s duurt wel wat lang. Je moet enkele seconden wachten, maar goed we moeten niet klagen over gratis krantjes.

[ad]

Labels:,

Laat een reactie achter