Stedenkorting app: overzichtelijk

Alle korting in 1 app

Groupon was natuurlijk de eerste die groepskortingen ging weggeven inmiddels zijn er tientallen van zulke bedrijven/websites die dat doen. Het is haast ondoenlijk om dit allemaal handmatig bij te houden, daarnaast zit heel je inbox vol met mailtjes over de aanbiedingen van de dag.

Dat is nu voorbij met de Stedenkorting app voor android en iOS heb je een goed overzicht van al deze aanbiedingen. Daarnaast kan je zelf bepalen welke steden jouw favoriet zijn, waardoor je een mooi overzicht krijgt van de kortingsakties die voor jouw aantrekkelijk zijn. Minpunt is dat niet alle steden in de app staan vermeld, alleen de grote steden in Nederland. Het gaat om de volgende kortingaanbieders:

Groupon, Wowdeal, Sweatdeal, Social Deal, Savemyday, NUdeal, NL Voordeel, Marktplaats, LivingSocial, Groupolitan, Groupdeal, GoldenDeals, Daydeals en CitySecret.

[ad]

Klik hier om Stedenkorting te downloaden voor android (gratis)

klik hier om Stedenkorting te downloaden in itunes (gratis)

Laat een reactie achter